Ασφάλεια

 

 

 

Η εταιρεία μας στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών λαμβάνει πολύ σοβαρά τον τομέα της  ασφάλειας. 

Το όραμά μας σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας έιναι ότι η ασφάλεια για εμάς δεν είναι κάτι το ανεξάρτητο και μονολιθικό αλλά μια διαδικασία η οποία συνέχεια πρέπει να συντηρείται και να ολοκληρώνεται. Δε θεωρούμε τίποτα εξ ορισμού ασφαλές και για τον λόγο αυτό υιοθετούμε τις καλύτερεςς πρακτικές της αγοράς σε όλα τα έργα, ανεξαρτήτου μεγέθους και πολυπλοκότητας. 

Οι υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχουμε αναλύονται στις εξής:

  • Φυσική ασφάλεια

Στον τομέα της φυσικής ασφάλειας η εταιρείας μας είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες μελετών και εγκατάστασης συστημάτων φυσικής ασφάλειας σε ιδιώτες. Η γκάμα των υλικών που διαθέτουμε περιλαμβάνει συστήματα ελέγχου πρόσβασης, time metering, cctv με τη χρήση όλων των νέων τεχνολογιών όπως RFI, PKI κλπ.

  • Λογική Ασφάλεια

Στον τομέα της λογικής ασφάλειας η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει την εκπόνηση μελέτης για την λογική θωράκιση των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών σας συστημάτων. Συμπεριλαμβανομένου της περιμετρικής ασφάλειας του δικτύου, της εσωτερικής ασφάλειας σε layer 2 & 3 καθώς και της ασφάλειας των τερματικών σας συσκευών. Ιδιαίτερη μεριμνα δίδεται στους διακομιστές σας είτε αυτοί είναι φυσικοί στους χώρους σας είτε είναι εικονικοί (cloud).

  • Ασφάλεια Προσωπικού.

Στον τομέα της ασφάλειας προσωπικού και ειδικά στον τρόπο που το προσωπικό χρησιμοποιεί τους πόρους της επιχείρησή σας η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα εκπόνησης μελέτης εφαρμογής της Ασφάλειας προσωπικού σε διαρθρωτικό επίπεδο πρόσβασης και σχέσης μεταξύ των πόρων της επιχείρησής σας.

 

 

Όλοι οι κανόνες και διαδικασίες που συνοψίζουν τα παραπάνω είναι η λεγόμενη πολιτική ασφαλείας, αντικείμενο που με υπομονή και προσαρμογή στις ανάγκες σας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μέσω της άρτιας επιστημονικής και τεχνικής κατάρτισης των μηχανικών μας.

Σας επισημαίνουμε ότι το δόγμα μας είναι : "Το απόλυτα ασφαλές σύστημα δεν είναι λειτουργικό. Το σύστημα που δε διαθέτει ασφάλεια είναι ο κύριος λόγος  αποτυχίας της επιχείρησης. Η λύση βρίσκεται κάπου ανάμεσα και δεν την θεωρούμε δεδομένη". 

 

 

 

 

 

 

*